Aktuális Hírek

A Kongresszus alkalmával Díjazottak:

- A MÖTE Életmű Díj: Prof. Podani János (az MTA rendes tagja)

- A MÖTE Ifjúsági Díj: Kovács-Hostyánszki Anikó, (MTA Ökológiai Kutatóközpont)

- A konferencia ifjúsági legjobb poszterének díját Sándor Krisztina (Veszprémi Egyetem) nyerte el „A városi környezet hatása a széncinegék (Parus major) tollainak szerkezetére” című poszterével.

Gratulálunk !

 

 

Hasznos Információk a Kongresszusra érkezők számára (2018.08.28.)

- Az egyetem D épületének I. szintjén (kerengő, térkép) lévő regisztrációs asztalnál való bejelentkezés után a résztvevők a konferencia programfüzete mellett egy borítékban megkapják a kávészüneti frissítők jegyeit, amelynek a felszolgálónak való átadása után van mód a szolgáltatást igénybe venni.

- Azon résztvevők, akik étkezést igényeltek és fizettek ki a kongresszusra való előzetes regisztráció során, az igényelt étkezések jegyeit is a borítékban találják. A jegynek a felszolgálóknak való átadása után van mód a szolgáltatást igénybe venni.

- Azok, akik jelezték, hogy részt kívánnak venni az augusztus 29-i Fogadáson, az arra szóló jegyet is megtalálják a borítékban.

Prezentációk

- Előadásokat tartó résztvevőket kérjük, hogy prezentációjuk anyagát legkésőbb a szekciójukat megelőzően a kávészünetben, ebédszünetben töltsék fel a szekciójuknak helyet adó körelőadó teremben (D épület) lévő számítógépre az ott lévő szervező segítségével. A 20 perces előadások esetében 15 perc+5 perc kérdések, vita struktúrát javasolunk.  

- Posztereket a D épület kerengőjében lévő poszter tartókra lehet felhelyezni 2018.augusztus 28-án 11:00-tól. A poszterek felhelyezéséhez a regisztrációs asztalnál biztosítanak öntapadó eszközöket. A poszter felhelyezéséhez rajzszöget, illetve ahhoz hasonló, a posztertartót károsító anyagot nem lehet használni. Kérjük, hogy a konferencia végeztével (2018. augusztus 30.  13:00) a szerzők posztereiket vigyék el.

- Prezentációk összefoglalóit tartalmazó Absztraktkötet PDF formátumban a kongresszus honlapján érhető el 2018.08.28-tól: http://mok2018.nye.hu/

Kávészüneti frissítők felszolgálása

A "D" épület kerengőjében történik a felszolgálás a programban megadott időszakokban

Étkezés

- Akik étkezést igényeltek és fizettek ki a kongresszusra való előzetes regisztráció során, az egyetem déli oldalán lévő Menza étteremben előre megterített asztalainál étkezhetnek.

- Az étkezést előzetesen nem rendelt résztvevőknek lehetőség van az egyetem déli részén lévő Menza étteremben ebédelni (napi menü ára 710 Ft/adag), önkiszolgáló rendszerben.

- Az egyetem "A" és "B" épületében büfé működik, e két épületben kávé és üdítő automaták érhetőek el.

Fogadás augusztus 29-én

- Valamennyi regisztrált résztvevőt, aki jelezte részvételét, nagy szeretettel várunk az augusztus 29-i Fogadáson.

WIFI

- A kongresszus ideje alatt a programfüzetben közölt információk alapján tudják a regisztrált résztvevők a WIFI-t használni az egyetem területén. 

Dohányzás, az egyetem területén csak az arra kijelölt helyeken engedélyezett (D épület északi oldala, B épület déli oldala).

Parkolás

A Nyíregyházi Egyetem és a Városi Stadion között található parkolózónában ingyenes parkolási lehetőség áll a rendelkezésre. A belvárosban a legtöbb helyen fizetős a parkolás napközben.

Nyíregyházi Állatpark kedvezményes látogatása

A regisztrált konferencia résztvevők 2018. augusztus 28-31. között kedvezményesen látogathatja meg egy alkalommal az Állatparkot. A jegypénztárnál fel kell mutatni a programfüzetben található utalványt, amivel 1 fő  kedvezményes belépőt (2000 Ft)  vásárolva látogathatja meg az Állatparkot.

Nyíregyházi Egyetem Botanikus Kertje belépő díjjal (300-500 Ft) látogatható.

Vidor fesztivál

A konferencia ideje alatt - a városunkban nagy múltra visszatekintő kulturális eseménysorozat - a Vidor fesztivál kerül megrendezésre (2018 aug. 24 - szept. 1 között). Az események többsége, illetve a koncertek zöme a Kossuth tér - a város főtere - és annak közvetlen közelében zajlik. A helyszínekre a legegyszerűbben a belváros irányába tartó 8-as ill. 8/A jelzésű buszokkal lehet eljutni, vagy gyalogosan kb. 15 perces sétával az Egyetemtől. A programokról tájékozódni a http://www.vidor.eu/ linken lehet.

 

 

 

Közzétettük a Kongresszus előzetes programját!

A "Program és Absztraktkötet" fülnél megtekinthető a kongresszus előzetes programja, benne a szekciókkal és az előadásokkal. 

Akik még nem fizették be a regisztráció díját azoknak az alábbi időpontokra kell tekintettel lenni az összeget illetően:

20.000,- Ft. 2018. június 1.- július 31. között,

40.000,- Ft. 2018. augusztus 1. után.

A konferencia ideje alatti kedvezményes árú étkezés igénylésére 2018. július 31-ig van mód a honlap "Étkezés" és "Részvételi díj" fülénél!

Kérjük, hogy az igénylés megadása után utalják át az étkezés díját a megadott számlaszámra.

 

Kérjük a regisztrálókat, hogy a honlap "Étkezés" és "Részvételi díj" füleinél jelöljék meg, hogy milyen szolgáltatások díját utalják át, mert ezen információk fontosak a kongresszus pénzügyeit kezelő kollégánk számára!

2018.07.25.

Meghosszabbítottuk az absztrakt beküldés határidejét 2018. június 15-re !

Többek kérésére meghosszabbítottuk az absztraktok beküldési határidejét 2018. június 15-re. A regisztrációs díjak 2018. május 31-i átutalás után magasabbak, lásd a kongresszus honlapja 

20.000,- Ft. 2018. június 1.- július 31. között,

40.000,- Ft. 2018. augusztus 1. után.

Kérjük a regisztrálókat, hogy a honlap "Étkezés" és "Részvételi díj" füleinél jelöljék meg, hogy milyen szolgáltatások díját utalják át, mert ezen információk fontosak a kongresszus pénzügyeit kezelő kollégánk számára!

Meghosszabbítottuk az étkezés igénylését 2018. július 31-re !

Azok számára, akik 2018. május 31 után utalják át a regisztrációs díjat, a meghosszabbított határidőig (2018. július 31.) van mód étkezési igényük jelzésére.

Elstartolt a Kongresszus honlapja!

Várjuk regisztrációjukat és előadás/poszter absztraktjaikat.

Regisztráció és prezentáció absztraktok beküldési határideje  2018 május 31-ig!

2018. március 28